Categories
Uncategorized

Gjërat që duhet të dini për marrjen me qira mujore të makinave

Oto kiralama güven ve profesyonellik gerektiren makkna me qera tirane   bir hizmettir. Yıllardır sektörde var olmanın kazandırdığı tecrübe altyapı ile makina me qira mujore Ne jemi me ju me kete sherbim, i cili eshte me i kerkuari, me ofertat atraktive qe ju ofrojme klienteve tane dhe me mirekuptimin e cmimeve te arsyeshme ne fushe.Tani eshte shume e lehte te merrni me qera nje makine nga flota jone e perbere nga ekonomike , grupe automjetesh luksoze të klasës së mesme dhe top rate. Kushtet e nevojshme për marrjen e të drejtës së përdorimit të mjeteve tona, të cilat do të merren me qira nga kushdo me përvojë drejtuese dhe patentë;

Në qiratë individuale; patentë shoferi, mosha 21 vjeç, kartë debiti për autorizim
Për bizneset e korporatave; Kërkohet targa tatimore, qarkore nënshkrimi, fletore e regjistrit tregtar, çertifikatë veprimtarie, dokumente me patentë shofer dhe të dhëna identiteti. Gjithashtu, për automjetet ekonomike kërkohen 21 vjeç dhe të paktën 2 vjet përvojë drejtimi, 25 vjet e three vjet përvojë drejtuese për mjete të klasës së mesme, 28 vjeç dhe të paktën 5 vjet përvojë drejtuese për automjete top class.

Konsideratat kur merrni me qira një makinë
Vetëm shoferët, të dhënat e identitetit të të cilëve përfshihen në kontratë mund të drejtojnë mjetin e marrë me qira. Ndryshe, duhet ditur se sigurimi dhe sigurimi i motorëve do të çaktivizohen në rast aksidenti.
Duhet pasur kujdes që të mos tejkalohet kufiri i km i përcaktuar në përputhje me çdo automjet dhe periudhë të marrjes me qira. Duhet ditur që nëse kalohet kilometrazhi do të aplikohet grafiku i tarifës për km.
Për para-autorizimin ose pagesat, duhet të disponohet një kartë bankare e regjistruar.
Duhet të dihet se garancitë e agjencisë janë të paarritshme në raste të tilla si drejtimi sipas kushteve të kontratës (drejtimi në gjendje të dehur, tejkalimi i shpejtësisë, drejtimi i mjetit në kushte të vështira tokësore, ndërhyrje individuale në rast aksidenti).
Marrja me qira e një automjeti që i përshtatet nevojave tuaja do të sigurojë përdorim më ekonomik dhe komod.
Duhet të dihet se nëse koha e dorëzimit të automjetit nuk tejkalohet ose tejkalohet, ajo do të jetë subjekt i çmimeve shtesë mbi qiranë ditore.
Duhet pasur kujdes për kontrollin e km, karburantit dhe nëse ka dëmtime të mjetit që do të merret me qira dhe përfshirjen e tyre në kontratë.
Duhet të dihet se automjeti duhet të përdoret vetëm brenda kufijve të Turqisë dhe është rreptësisht i ndaluar marrja e tij jashtë vendit.
Merr nje makine me qeramada gjëra për të ditur
Zgjedhja e një automjeti për nevojat do të japë një avantazh si në aspektin ekonomik, ashtu edhe në përmbushjen e plotë të pritshmërive.

Ju mund të zgjidhni automjete me benzinë ​​ose karburant dizel që i përshtaten buxhetit tuaj.
Lexoni me kujdes kriteret në kontratë dhe diskutoni me agjencinë pjesët që bien ndesh me pritshmëritë tuaja.
Punoni me agjencitë e makinave me qira në vendndodhjen më të afërt për ju
Përfitoni nga rezervimet e hershme
Preferoni gjeneratën e re dhe automjetet më pak se 2 vjeç
Para se të merrni në dorëzim automjetin që do të merrni me qira, ekzaminoni me kujdes dhe përfshini çdo defekt në kontratë.
Sigurohuni që të kontaktoni një kompani që është e autorizuar dhe e institucionalizuar në këtë biznes.
Para se të merrni në dorëzim automjetin, kontrolloni kushtet e karburantit dhe kilometrazhin dhe përfshijini ato në kontratë.
Mos harroni se ju keni të drejtë të furnizoni një automjet të ri në rast të dështimit të automjetit gjatë përdorimit të tij.
Dijeni se nëse mjeti përfshihet në një aksident duhet të njoftohet agjencia dhe të mos ndërhyhet individualisht.
Duhet të dihet se mjeti i marrë me qira mund të përdoret nga shoferi i përfshirë në kontratë, në të kundërtën duhet të dihet se garancia e sigurimit do të çaktivizohet në rast aksidenti.
Duhet të dihet se nëse tejkalohet kufiri i kilometrazhit dhe automjeti nuk dorëzohet në kohë, do të aplikohet një tarifë shtesë.
Tarifa që paguani në procesin e anulimit është e rezervuar për t’u përdorur në qiranë tuaj të radhës. Asnjë rimbursim apo zbritje.
Ndërrimi i automjeteve bëhet pa pagesë.
Çmimet e qirasë variojnë sipas mjedisit konkurrues në sektor, modelit dhe moshës së automjetit.

Pjesë
Klikoni për të ndarë në Facebook (Hapet në dritare të re)Klikoni për të ndarë në Twitter (Hapet në dritare të re)Klikoni për të ndarë në LinkedIn (Hapet në dritare të re)Klikoni për të ndarë në Pinterest (Hapet në dritare të re)Klikoni për të ndarë në WhatsApp (Hapet në dritare të re)Klikoni për të ndarë në Telegram (Hapet në dritare të re)Klikoni për të dërguar një lidhje me e mail te miku juaj (Hapet në një dritare të re)Klikoni për të shtypur (Hapet në dritare të re)
Postime të ngjashme
AdanaRentACar Makina me qira në Adana: Makina me qira ditore javore mujore
Makina me qira në Aeroportin e Izmirit dhe Makina me qira në Aeroportin e Bodrumit
Gjërat që duhet të dini kur blini motoçikleta të reja dhe të përdorura
Gjërat që duhet të dini rreth sindromës PFAPA
Gjërat që duhet të dini rreth trenit me shpejtësi të lartë në Turqi
Gjërat që duhet të dini rreth Bitcoin
Gjërat që duhet të dini rreth transportit në Iran
Çfarë duhet të dini për kafenë e ruajtjes së antioksidantëve
Gjërat që duhet të dini për transplantin e flokëve
Gjërat që duhet të dini për shqetësimin e kyçeve të nofullës
Gjërat që duhet të dini për sigurinë në edukimin dixhital
Gjërat që duhet të dini rreth variantit Omicron
Gjërat që duhet të dini rreth sistemit të faturave të arkivit elektronik
Çfarë duhet të dini për sindromën e ijeve
Gjërat që duhet të dini për menopauzën e hershme
Çfarë duhet të dini rreth dizajnit të faqes në net
Sa shpesh duhet të bëhet mirëmbajtja e automjetit? Çfarë duhet të dini për kujdesin e makinave
Sektori operativ i makinave me qira investoi 2021 miliardë TL në automjete të reja në 17,2
Mundësi three mujore me qira BMW 320i te re nga Borusan per vere
Kur do të depozitohen në llogari pagesat e p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *